Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Verksamhet i Hardemo församling

Läs mer om vilka grupper och aktiviteter som erbjuds i Hardemo församling.

Barn och familj

Sommarskoj

Sommarskoj är dagar fyllda med precis vad det låter som - sommarskoj! Lek, skapande och allmänt kul. Dessutom en mysig utflykt. Anmäl ditt barn senast 24 maj. Begränsat antal platser.

Kyrkans barntimmar i Hardemo

Kyrkans barntimmar är en verksamhet för 4-5 åringar. Vi har samling, lyssnar till bibelberättelser, ber, sjunger, pysslar, leker och har fruktstund.

En liten pojke och en bebis leker med leksaker som sitter på väggen.

Öppen förskola i Hardemo sockenstuga

Välkommen du som har barn i åldern 0-5 år till trevlig gemenskap med plats för lek och goda samtal.

En flicka sitter i knät på sin tjejkompis och ler mot kameran.

Kyrkans unga i Hardemo

Livet är fullt av spännande saker som väntar på att bli upptäckta, kom och låt oss upptäcka tillsammans! Till Kyrkans unga är du som går i förskoleklass- årskurs 6 välkommen.

Ungdom

Välkommen till EPA-vårmönstring i Hardemo

Den 5 maj samlas entusiaster av A-traktorer, mopeder och mopedbilar för att dela sin passion och beundra varandras fordon. Alla är välkomna till Hardemo bygdegård för en trevlig eftermiddag!

Konfirmation i Kumla - Det handlar om dig

Är du intresserad av att konfirmera dig hos Svenska kyrkan i Kumla ? Vad roligt! Under anmälningstiden går det bra att anmäla sig via länken på sidan.

Vuxen

Pilgrimsvandra utmed Katarinaleden

Följ med på en vandring från Närkes kil till Rosendal mellan 10-14 augusti. Vi vandrar för biologisk och andlig mångfald. Vi övernattar med enklare logi längs med vägen. Anmäl dig senast 3 juni.

Sjung in våren i Hardemo

Välkommen att vara med i en projektkör som övar i Hardemo sockenstuga inför valborgsmässofirandet vid Skeftasberget 30 april. Vi övar in fyrstämmiga klassiska vårsånger såsom ”Vintern rasat”, ”Sköna maj” och ”Now is the month of maying” med flera.

Följ med på veckans vandring

Pilgrimsvandra med oss en kortare väg, en kortare stund i meditativt tempo. Veckans vandring anordnas varje tisdag förmiddag mellan 10.30-12.00. Start 16 april.

Närbild på två personer med vigselringar som håller hand.

Drop in-vigsel i Ekeby

Drop in-vigel i vackra Ekeby kyrka är det perfekta tillfället för er som önskar att fira er kärlek utan krångel och stress. Välkomna lördagen den 25 maj mellan kl. 12-16 och låt oss ta hand om det praktiska medan ni fokuserar på varandra.

Följ med på våra pilgrimsvandringar

En pilgrimsvandring är lika mycket en inre resa som vägen du vandrar. En pilgrimsvandring kan var lång men också väldigt kort. Följ med på pilgrimsvandring och upplev friheten. I vår har vi även en pilgrimsretreat och i sommar gör vi en längre pilgrimsvandring. Du hänger väl på?

Hardemo sockenstuga

Hardemoträffar

Varmt välkommen till Hardemoträffen i Hardemo sockenstuga. Trevligt program och välsmakande fika.

En tom fåtölj. Bredvid syns arkivbilder från Kumla torg och Kumla kyrka.

Livsbejakande möten

Varje människa bär på en berättelse. I programserien "Livsbejakande möten" får du ta del av olika människors minnen från förr och livets utmaningar och glädjeämnen. Programmen är inspelade och visas här på hemsidan.

Någon sitter och stickar med rött garn.

Sykvällar

Har du något handarbete som ligger och väntar på att bli färdigt? Ta med det och kom till en trevlig sykväll i Hardemo sockenstuga.

Gruppen för internationellt arbete

Kumla pastorat känner ansvar för att engagera sig i den världsvida kyrkan. Därför är ett aktivt arbete med vänpastorat och Act Svenska kyrkan en viktig del.