Foto: Susanne Engman

Anmälan

Tacosmiddagar, retreat, pilgruimsvandringar, familjekvällar kyrkogårdsvandringar... Här anmäler ni er till våra verksamheter som kräver föranmälan. Behöver du hjälp med anmälan ring 060-52 67 30.

Pilgrimsvanding - 20 april anmälan

Samling vid fd Bosvedjans kyrka och vandrar de totalt ca 9 kilometrarna fram och tillbaka till Hulistugan där vi grillar korv och dricker kaffe tillsammans. Sedan vandrar vi tillbaka till Bosvedjan. Kostnad: Gratis för dig som är medlem i Svenska kyrkan och 100 kr för dig som inte är medlem.. Anmälan i formuläret nedan, senast torsdag 18 april.

Till anmälan

Babysång

Nu är det dags att anmäla din/er bebis till Babysång! Vi har två grupper för olika åldrar. Välkomna med ert/ditt lilla barn till en stunds sång, rim, ramsor, rörelse och rytmik. Efter sångsamlingen finns det tid för fika och lek.

Till anmälan

Barnkören Krusmynta, 5-8 år

En barnkör som sjunger barnvisor och musikaler. Kören pysslar, spelar på rytmikinstrument och rör sig till musik. Tillsammans utvecklar vi sångglädjen och har roligt tillsammans. Kören framträder på gudstjänster, Luciafirande och med musikaler 2-3 gånger per termin. Att vara med i kören är gratis. Övar på torsdagar 17.00-17.45 i Sköns församlingsgård.

Till anmälan

Ungdomskören Sunshine, 9-15 år

En ungdomkör med blandade stilar som till exempel gospel, musikal och kristna sånger. Kören har egen konsert, framträder under gudstjänster, Lucia och med musikaler. Övar på måndagar 17.00-17.45 i Sköns församlingsgård.

Till anmälan

Sköns kyrkokör

Sköns kyrkokör är en 4-stämmig damkör som främst sjunger klassisk kyrkomusik, liturgi och psalmer. Men ibland unnar vi oss utflykter i andra musikstilar genom olika projekt. Vi lägger vikten på ton-bildning och utvecklar vår sångteknik tillsammans.

Till anmälan

Orionkören (fd Bosvedjans kyrkokör)

En vuxenkör i Sköns kyrka/församlingsgård där klassisk musik, psalmer och profan blandas med gospel. Kören är 3-4-stämmig. Tillsammans utvecklas sångglädjen och glädjen och evangeliet sprids vidare genom framträdande på gudstjänster, i egna konserter. Kören har även samarbeten med andra körer. En perfekt kör för dig som utvecklas i sång, må bra och sprida glädje. Kören gör även utflykter tillsammans i bland. Vuxenkören övar på torsdagar kl. 18.30-20.30 i Sköns kyrka och församlingsgård.

Till anmälan