Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen! Här börjar din resa mot konfirmationen...

Funderar du någon gång över meningen med livet? Om det finns en Gud? Varför finns det i så fall ondska i världen? Vad händer när man dör?

Du är inte ensam! Att vara konfirmand är att ta sig tid att fundera över livets frågor - frågor som kanske inte alltid har några svar...

Konfirmationen är något du själv väljer att göra. Du gör de inte för kompisarnas, föräldrarnas, presenternas eller kyrkans skull. Du gör det för din egen skull!

För vissa alternativ har nu anmälningstiden gått ut

... och våra konfirmandledare håller på att gå igenom alla anmälningar och sätta ihop grupper. Du som har anmält dig och fått ett bekräftelsemail finns med på listan och kommer att få höra av någon av ledarna så fort de har ett resultat!
Klicka in på det alternativ du är intresserad av för att se om det fortfarande är möjligt att anmäla sig!

Anmälan öppnar 16 september och stänger 22 oktober. Vissa alternativ kan ha hunnit starta innan anmälningstiden gått ut, så kolla noga vad som gäller för det alternativ du har valt! 

Berätta detta för oss

När du anmäler dig så har du möjlighet att kryssa i en ruta där du ber oss att kontakta dig. Gör det om det finns sådant som är bra att vi som ledare vet om dig. Har konfirmanden svårigheter eller behov vi behöver känna till? Något som hänt, allergier, någon sjukdom eller diagnos, kanske åksjuka eller vadsomhelst - meddela oss så att vi kan hitta den bästa lösningen tillsammans och göra konfatiden så bra som möjligt.

Frågor eller funderingar? Ring eller maila till kontaktpersonen för alternativet du undrar kring,  eller till samordnaren Linda. Hennes uppgifter hittar du längst ned på den här sidan!

Om konfirmation

Om konfirmation

Det år du fyller fjorton bjuds du in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop.

Vanliga frågor och svar om konfirmation

Här har vi samlat vanliga frågor och svar gällande konfirmandläsningen. Undrar du över något annat, är du alltid välkommen att kontakta någon av ledarna!

Har du allmänna frågor om konfirmationen eller behöver du hjälp med anmälan?
Då ska du kontakta