Barn och familj

Barkåkra församling erbjuder barn- och familjeverksamheter för olika åldrar i hela vår församling. Vi följer barn genom livets väg!

LILLKYRKIS
I Barkåkra församling har vi Lillkyrkis för föräldrar och de allra minsta barnen 0-5 år i vårt församlingshem i Vejbystrand.

På Lillkyrkis får barnen möjlighet att skapa, leka och sjunga. Du som förälder träffar andra daglediga föräldrar över en fika och goda samtal. Vi är öppna för nya idéer och önskemål om aktiviteter, det är alltid välkommet med förslag.

Måndagar kl. 09.30 - 11.30
Vejbystrands församlingshem

KYRKSKOJ 
På Kyrkskoj hittar vi alltid på massor av roligheter! Allt från lek och bus, till att pyssla och baka. Vi börjar alltid med mackfika och vi har även samling med en lugn stund, ljuständning och någon berättelse.

För dig som är 7-9 år
När: Måndagar 14.00-15.30
Man kan bli hämtad på Errarps fritids 13.45 vid önskemål.
Var: Skäldervikens församlingshem

FRILUFTSKYRKA
Gillar du att hitta på saker ute i naturen? Då är Friluftskyrka något för dig på torsdagar i Vejbystrand.

Vi möter barnen utanför Magnarps skolas huvudentré 13.30 och utanför Vejbystrands skola vid 13.50 och går därefter tillsammans mot Vejbystrands församlingshem. På vägen mot församlingshemmet blir det alltid fika. Vi slutar träffen 15.30 utanför församlingshemmet.

Vad händer på våra träffar då? Här är det bara fantasin som sätter stopp. Pyssel, uppdrag, odling, hållbarhet och miljö, vatten och lek är bara några exempel.
Vill du hänga med på vårt äventyr?
För dig som är 7-9 år
När: Torsdagar 13.30-15.30
Var: Vejbystrands naturområde

KYRKANS MÄSTERKOCKAR
På Kyrkans mästerkockars träffar följer vi olika recept som blir till något gott inom mat eller bakning. Vi använder oss så mycket det går av råvaror som en av våra andra grupper odlat och självklart måste man provsmaka mycket då det är så gott! Vi har två grupper att välja mellan, beroende på vilken dag som passar. Är du en av våra mästerkockar? 

För dig som är 10-12 år
När: Måndagar 15.30-17.00 eller torsdagar 16.00-17.30
Var: Skäldervikens församlingshem

HIMLAKUL
På Himlakul gör vi alltid något kul. Allt från att pyssla och baka till att utforska och spela sporter. För dig som är 10-12 år
När: Tisdagar 15.30-17.00
Var: Vejbystrands församlingshem

BARNKÖR
Alla barn i åldrarna 6-12 år är varmt välkomna!
Torsdagar kl. 16.15-17.00
Plats: Vejbystrands församlingshem 

Ta med din kompis och kom!
Kontakt och anmälan görs till körledare maria.herrlin@svenskakyrkan.se

 

Anmälningsformulär till våra barngrupper

Vi behandlar dina personuppgifter för att kommunicera med dig inom vår verksamhet. Vi behandlar personuppgifter endast för särskilda och uttryckligt angivna ändamål. Du kan när som helst kontakta oss och begära att vi raderar dina personuppgifter.