Några mammor sitter i en ring på golvet med sina bebisar. En bebis tittar nyfiket på ett levande ljus som står i mitten.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Barn och familj

Här hittar du information om höstens föräldrabarngrupper, småbarnsgudstjänster och fredagsmys. Här finns också inspelade sångstunder, så du kan sjunga hemifrån tillsammans med oss!

Föräldrabarngrupp

För barn 0-1,5 år med föräldrar. Vi träffas en gång i veckan i våra grupper, under terminstid på Lammet i församlingshemmet på Prästgårdsgatan 11 i Sundbyberg. Då blir det lek, fika och gemensam sång- och rytmikstund.

Middag mitt i veckan

För dig som passerat föräldraledighetens daglediga dagar men vill delta i sångstund och andakt under trivsamma former med avslutande middag.

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Fredagsmys i Ursvik

Välkomna att fira Fredagsmys på Krubban i Ursvik!

Småbarnsgudstjänst och smörgåsfika

Några fredagar per termin är det småbarnsgudstjänst i Sundbybergs kyrka. Ta med era små krabater och kom fira med oss. Efteråt äter vi smörgåsfika tillsammans.

Påskvandring i Duvbo kyrka

Varje år bjuder vi in skolklasser till Påskvandring i Duvbo kyrka där de får följa i Jesu fotspår under den första kristna påsken i Jerusalem år 33. Här kan du se en film på 20 minuter där vi med en guide får möta värdshusvärden som ordnade med påskmåltiden, soldaten i Getsemane trädgård, Pontius Pilatus i hans palats, och Jesus mor Maria vid korset och Salome vid den tomma graven. Häng med till Jerusalem…..