Krokusknoppar
Foto: ♥ All your donations go to www.bagandou.de från Pixabay

Församlingsverksamheten i pandemitid

Uppdaterat: 2021-04-08:

Vi har levt med coronaviruset en längre tid nu. Och då smittspridningen åter har ökat, så har en förlängning skett av restriktionerna med 8-personersgräns för allmänna sammankomster. 
Detta påverkar vår församlings arbete på flera sätt, där gudstjänstliv och större delen av våra verksamheter har behövt anpassas efter situationen. Då ingen vet hur smittspridningen utvecklar sig kan restriktioner ändras på kort varsel vilket gör att det som sägs idag, i morgon kan se annorlunda ut. Därför är det viktigt att vara uppdaterad.
Men vi får komma ihåg att vårt uppdrag som församling är detsamma trots pandemin. Och vår Gud är densamme. Segerns och livets Herre. Han som håller hela tillvaron i sina händer.

• Ännu en tid sänds högmässorna endast digitalt. Den kyrka där sändningen sker är öppen 11.15-12.15 för den som vill ta emot nattvarden. Då finns också möjlighet att få personlig förbön.

  • Både Skene och Örby kyrkor är ofta öppna för bön, stillhet, ljuständning m.m. Alla är varmt välkomna in i kyrkan! Se öppettiderna i menyn under Gudstjänster.

• Vill du ha samtal med en präst eller diakon? Tveka inte att höra av dig via telefon eller mail. Se kontaktuppgifter i menyn under Personalen.

 • Önskar du enskild kommunion (ta emot nattvarden ensam), kontakta då någon av församlingens präster. Se kontaktuppgifter i menyn under Personalen.