Foto: Unsplash

Det händer i kyrkan

Är du nybliven förälder och vill träffa andra föräldrar? Vill du sjunga i kör eller träffa andra vuxna för att fika och umgås? Vill du att ditt barn ska träffa andra barn och göra roliga saker tillsammans?

Barn och familj

Hänga med kompisar, sjunga i kör, busa, pyssla och lära sig mer om bibeln. Det finns mycket kul att göra för barn. Är du föräldraledig finns öppna förskolor där du kan träffa andra föräldrar.

Ungdom och konfirmation

För dig som är ung och funderar över livet, vill sjunga, lära dig spela instrument, söker gemenskap eller bara vill hänga finns våra ungdomsgrupper och körer. 

Verksamheter för vuxna

Gillar du att vandra, sy, sjunga i kör eller träffas och fika? Våra mötesplatser är öppna för alla. Välkommen!

Musik

Dags att sjunga ut igen! Här hittar du allt du behöver veta om våra körer inför hösten, från dig som är en ung sångfågel upp till dig som är en senior körsångare. Vi ses och hörs - bokstavligt talat.

Månadsprogram

Vill du hänga med i vad som händer i våra församlingar kan du kostnadsfritt få månadens program hemskickat i brevlådan eller till din e-post.

Jag vill anmäla mig!

Pausa

En podcast från Södra Tjusts pastorat. Programledarna Anton Hultgren och Filip Ewertsson samtalar om intressanta ämnen med inbjudna gäster. Här hittar du alla avsnitt. Podden finns också där poddar finns och även som video på YouTube.

Kollage av flera Andrum

Senaste Andrum

Andrum nummer 1 har tema luft. Om andhämtning mitt i veckan, Vinternatt, en jubilerande 10-åring, pilgrimsåret och att sjunga ut och mycket mer. Trevlig läsning!

Under valven - Digital gudstjänst

Välkommen till en stund av reflektion och musik. Under valven är en digital gudstjänst som är inspelad i kyrkor och kapell runt om i Södra Tjusts pastorat.