Foto: Magnus Aronson/Ikon

Konfirmation

Nu är anmälan för konfirmandåret 2023/2024 stängd och gruppen har kört igång. Nästa år är det dags för dig som är född 2010. Du kommer att få en inbjudan!

När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte tänker på varje dag. Vad är viktigt för ett bra liv? Vem är jag och vem vill jag vara?

Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor och lära känna gamla vänner på ett nytt sätt. Skratt och allvar blandas när vi tillsammans med kompisar och ledare försöker söka svar på livets stora frågor.

Hela konfirmationen är kostnadsfri. Har du behov av särskilt stöd? Alla är lika välkomna! Hör av dig till oss så hittar vi en bra lösning tillsammans.

Ordet konfirmation betyder bekräftelse och i kyrkan står det för att du hör ihop med Gud genom dopet och att just du är värdefull och viktig. Men du behöver inte vara döpt för att börja i konfan. Många konfirmander döps under sin konfirmandtid.

Vi kommer att träffas en helg i månaden (lördag och söndag). Vi börjar med ett uppstartsläger på Stjärnholm i höst. Under våren åker vi till Berlin.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här under

Vi hör av oss till dig och bekräftar att vi har tagit emot din anmälan. (Anmälan är stängd för 2023-24).

Har du frågor och funderingar?

Hör av dig så svarar vi dig via mail. Om du hellre vill att vi ringer dig eller din vårdnadshavare så går det också bra.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ledarna i Oxelösunds församling