Foto: Caisa Eriksson

Sommarkollo i Holm 26/6- 30/6

Nyhet Publicerad Ändrad

Är du hemma på sommarlov och vill paddla kanot, leka, bada, pyssla och ha roligt? Då är du välkommen att anmäla dig till vårt sommarkollo! Här nedan kan du läsa mer om kollot samt anmäla dig.

Sommarkollot blir måndag den 26 /6 - fredag den 30/6 i Holm. Vi inbjuder barn födda 2011-2013 som bor i vårt pastorat och det kostar ingenting!

Kollot pågår mellan kl 09-15 måndag- fredag, men fredagen avslutas efter lunch kl. 13.00. 

Vi kommer att anordna en buss som plockar upp barn i Kovland, Indal och Liden och kör dem hem på eftermiddagarna. 

Varje dag inleds med en kort samling kl 09. Därefter är vi under förmiddagarna i eller utanför Holms församlingshem. Under förmiddagarna kan barnen spela sällskapsspel, spela utomhusspel, leka, måla mm. Efter lunch har vi varje dag en lugn stund då barnen vilar på yogamattor inne eller ute och någon av ledarna läser en berättelse, leder avslappning eller dylikt.
Efter avslappningen går vi med barnen till badplatsen vid Holmsjön om det är fint väder. På badplatsen kommer det finnas möjlighet att paddla kanot, fiska, bada, spela strandspel mm. Dock kommer det inte alla aktiviteter vara tillgängliga alla dagar. Under eftermiddagen bjuder vi på ett enklare mellanmål.

Varje dag avslutas med en gemensam avslutning ca 14.50 - 15.00. 

Max antal barn är 22 stycken. 
Anmäl dig senast 11 juni via formuläret nedan!

Efter anmälningstiden gått ut får vårdnadshavarna ett sms om ditt barn fått plats eller får stå i kö. De som har fått plats kommer även få ett mail med utförligare information om kollot. 

Här kan du anmäla ditt barn till sommarkollo! Observera att anmälan inte är definitiv förrän du fått bekräftelse på att ditt barn fått plats på kollot!