Diskantkören

För barn och ungdomar i årskurs 4-7

Diskantkören är en kör för barn och ungdomar i årskurs 4-7 som träffas på onsdagar kl. 16.30-17.15 i Genarps kyrka.
Vi sjunger roliga låtar och utvecklar våra röster. Ibland sjunger vi på söndagarna i kyrkan och ibland har vi egna konserter, t.ex. vid Lucia.

Vårterminen startar 17 januari 2024.

Här nedanför kan du anmäla ditt barn till diskantkören, fyll i formuläret och tryck på skicka. För frågor och funderingar kontakta ledare Maritha Holmlind-Paulson, se kontaktuppgifter nedan.

Behandling av personuppgifter: Uppgifter på deltagaren i diskantkören sparas i Svenska kyrkans digitala system Kyrksam tillsammans med vårdnadshavarnas personuppgifter och kontaktuppgifter, så att vi kan kontakta deltagaren och vårdnadshavaren. Personuppgifter säljs inte vidare och delas inte utanför Svenska kyrkan så länge Genarps församling inte är skyldiga att göra så enligt lag. Uppgifter överförs aldrig till ett land utanför EU. Personuppgiftsansvarig är Genarps församling, Kyrkovägen 11, 247 71 Genarp. Telefon: 040-31 56 00. E-post: genarp.forsamling@svenskakyrkan.se. Ta kontakt om du vill ha ut information om de uppgifter som finns sparade, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att framföra dem till tillsynsmyndigheten Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten.