Vuxenverksamhet

Det finns flera samlingspunkter under veckan för dem som vill finnas med i en gemenskap, studera bibeln, höra föredrag eller hjälpa till praktiskt på olika sätt.

Brunnby Församlingskår

En gemenskap öppen för alla.

Församlingsaftnar i vår samt gökotta

Tre måndagskvällar kl. 19-20.30 är du välkommen till församlingsaftnar med varierat utbud från föreläsningar till musik.

En kvinna läser ur Bibeln.

Studiecirkel "Att vara församling"

Studiecirkel om att vara församling med Anna Waitman.

Öppen kyrkogårdscirkel

Vi studerar kyrkogårdens historia, olika gravskick m.m. Fokus kommer att ligga på gravarnas historia där vi hjälps åt att hitta information. Målet är att digitalisera denna. Alla är hjärtligt välkomna!

Ett sittunderlag ligger på en mossig sten vid vattnet.

På väg

På väg - att leva som pilgrim i ett höghastighetssamhälle. Välkommen till en ny samtalsgrupp våren 2024!

Pilgrimsvandring

Följ med på pilgrimsvandringar i vår. Alla vandringar sker i samarbete med Arilds missionsförening EFS och utgår från meditationskorset vid Arilds missionshus.

Öppet café

Välkomna in på en kopp kaffe och gemenskap. Vi träffas tisdagar kl. 13.30-15.30 inne i församlingshemmet. Vi sätter igång 30 januari och håller på fram till 23 april. Sista tisdagen i månaden går vi på gemensam promenad kl. 13-14.

Heliga danser

Var med och dansa heliga danser i vår. Nybörjare eller van dansare. Vi erbjuder fyra tillfällen i vår med start måndag 19 februari.

En bokhylla med gamla böcker.

Öppen bokcirkel

Kom till Brunnby församlingshem den 22 april kl 15.00 för att diskutera och utbyta tankar om "Det tredje ljuset; små ting som dessa"

Pantrarna

Är du intresserad av snickeri, tycker om att arbeta med dina händer Kom och var med. Vi träffas måndagar kl 9-12.

BE-LAGET

Vi tror att bön gör skillnad!