Foto: Kristin Lidell/Ikon

Mötesplatser

Du är alltid välkommen till Kirsebergskyrkan om du vill bryta ensamheten för en stund, om det så bara är för en kopp kaffe och en stunds samvaro. Kirsebergskyrkan erbjuder öppna mötesplatser som sopplunch, barn och familjekafé med mera. En del verksamheter behöver du anmäla dig till.

Aktuellt

bild på en pumpa och morotssoppa

Sopplunch

På tisdagar är det liv och rörelse i församlingshemmet. Kom och ät sopplunch i Backasalen kl. 12:10, vi börjar med en kort andakt. Verksamheter är igång på eftermiddagen, ungdomsgruppen ses varannan tisdagkväll. Välkommen att mötas och umgås !

Mötesplatser för barn och familj

Kvinna sittande på golvet med ett barn i famnen

Barn och familj

I Kirsebergskyrkan kan du besöka babykafé som är till för dig som är hemma med små barn.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från kyrkorna i Husie församling

I nyhetsbrevet hittar du aktuella händelser i de kyrkor som tillhör Husie församling det vill säga Syster Astrids kyrka i Husie församlingshem, Husie kyrka, Södra Sallerups kyrka samt Kirsebergskyrkan. Anmäl dig här så får du det digitala nyhetsbrevet en gång i månaden.

Relaterad information

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som ideell

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.