Anmälningsformulär

Välkommen att fylla i uppgifterna i formuläret för att anmäla dig till en grupp eller verksamhet. Dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen.

De personuppgifter du lämnar i formuläret ovan såsom namn, e-postadress, personnummer, specialkost behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Dina personuppgifter används dels för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som deltagare, och dels i de fall församlingen och pastoratet samverkar med folkhögskolor och studieförbund. Då utlämnas nödvändiga personuppgifter till dem. De i sin tur lämnar personuppgifter vidare till de myndigheter som kräver dessa eftersom personuppgifterna utgör underlag för statsbidrag som finansierar merparten av deras verksamheter. Läs mer om personuppgiftsbehandling på www.svenskakyrkan.se/nylose-pastorat/personuppgifter

Personuppgifter

Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Alla ska känna sig trygga med hur vi hanterar personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.