Babycard

Tillsammans med Berga pastorat och Södra Ljunga samfällighet har vi påbörjat ett samarbete med Babycard.se

Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de

Jesus

Något av det viktigaste vi kan ge våra barn är vår tid och våra resurser – på barnets villkor! Det gäller även tron på Jesus – på barnets villkor!

För de små finns tryggheten i att föräldrar eller annan närstående vuxen följer med. För de lite äldre barnen är det dags att testa att gå själv, tillsammans med kompisar. Hos Svenska kyrkan finns grupper för alla åldrar. För de som gillar att pyssla, de som vill upptäcka saker och för de som tycker om att sjunga. Allt med en inkluderande anda av att alla är välkomna, med betoning på att just du är värdefull!

Vi vill att ditt barn ska känna sig hemma i Kyrkan och vi vill ge ditt barn möjligheten till andlig utveckling – på barnets villkor!

 

 

Vårens verksamheter för barn, unga och familjer i Ljungby pastorat.

Det viktigaste vi kan ge våra barn är vår tid och våra resurser – på barnens villkor! Vi har något för de som gillar att pyssla, vill upptäcka saker och för de som tycker om att sjunga. Välkommen att delta under våren 2020.

Berga pastorat består av Berga, Bolmsö, Dörarp, Tannåker och Vittaryds församlingar.

Vi ligger mitt i Småland, från sjön Bolmen i väster till Hörda by utanför Lagan i öster. E4 går igenom vårt pastorat och det är därför lätt att hitta oss på kartan. Vi tillhör Växjö stift.

Klicka här för att besöka Berga pastorats hemsida