Äntligen höstuppstart!

Sommarlov och semestrar når sina slut och nu växlar vi om till höst med allt vad den innebär. Vissa önskar att sommaren och ledigheten kunde vara längre, medan andra välkomnar hösten och tryggheten som vardagens rutiner kan ge med öppna armar. Oavsett var du befinner dig i livet, finns vi i Svenska kyrkan Tierps pastorat för dig och hoppas att få möta dig i höst när vi drar i gång våra verksamheter igen!

Vill du sjunga i kör, känna gemenskap med andra under föräldraledigheten, fira söndagsgudstjänst, gå på konsert eller bara fika gott i sällskap med andra? Hos oss hittar du aktiviteter och evenemang i olika teman för alla åldrar. Vi vill vara mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar – det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om alla våra verksamheter under hösten!

Barn och ungdom

Vi vill att barnen och deras vuxna ska känna att de är trygga, att de duger som de är och att kyrkan och den kristna livsstilen är en naturlig del av deras liv. Vårt mål är att bygga självkänsla och självförtroende som följer med i den dagliga tillvaron.

Körsång

Från stora klassiska verk och traditionell kyrkomusik, till svängig gospel och moderna popmelodier – att sjunga i kör är Sveriges största och mest levande folkrörelse och oavsett vad du vill sjunga så tror vi att du kan hitta en kör som passar just dig!

Café & Gemenskap, kaffekopp

Café och gemenskap

På den här länken samlar vi alla våra café- och gemenskapsaktiviteter. Hos oss hittar du varje månad mängder av olika mötesplatser där du kan utbyta tankar och livserfarenheter tillsammans med andra, samtidigt som du få en kopp kaffe och något gott att tugga på!

Gudstjänstliv

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. I Tierps pastorat finns många olika sorters gudstjänster och mässor, både i helg och vardag. De går i olika toner och teman med utrymme för delaktighet och vila.

Dags för konfirmation!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand i Tierps pastorat! Läs mer om läsåret 23/24 här.