Boka vigsel

Om du vill boka vigsel kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla. Har du speciella önskemål eller frågor, t ex om ni vill kombinera dop och vigsel, rekommenderar vi att ni ringer oss.

Välkommen att boka en tid för vigsel direkt här på webben

- Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att tiderna redan är bokade. 

- Från och med den 1/1 2024 släpps vigseltiderna helårsvis. Det går då att boka för hela innevarande samt nästkommande år, det vill säga att från 1/1 2024 kan ni boka för hela 2024 och 2025.

Observera att i flera av våra kyrkor erbjuds vigseltider endast en eller två helger per månad. Vi rekommenderar er därför att vänta med att boka festlokal tills ni fått er vigselbokning bekräftad.

- Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. 

- När din bokningsförfrågan skickats till oss, gör vi en avstämning och återkommer till dig inom 5 arbetsdagar. Först då är bokningen definitiv.

- Observera att minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan för att kunna boka en vigsel hos oss. Läs mer om medlemskap i Svenska kyrkan

- För att vigas måste ni ha en giltig hindersprövning. nk på att ansöka om hindersprövning hos Skatteverket i god tid och att denna är giltig i 4 månader. Läs mer hos Skatteverket.

- Vi hyr inte ut lokaler för bröllopsfest.

Vid frågor kontakta oss på 08-555 670 10 månd-fred 9-12, eller e-post haninge.bokning@svenskakyrkan.se 

Välkommen med er bokning!