Foto: Emilia Lindstrand/Ikon

Ideell, du behövs! Välkommen!

Din tid och ditt engagemang är viktigt för oss. Bidra till gemenskap och göra skillnad. Vill du ha en uppgift? Har du tips och idéer? Hör av dig till oss. Du tex. hjälpa till med kyrkkaffe, medverka i gudstjänst, engagera dig i internationella arbetet m.m.

Att vara delaktig i att bygga församling handlar inte om prestationer utan om att dela livet med varandra och göra skillnad. Vill du lära dig något nytt? Träffa nya människor och framförallt – göra något för andra?

Vill du veta mer? Hör av dig till oss.

 

Vill du vara kaffevärd med oss på söndagar? -Var med och förbered och bidra till en god stämning, hör av dig till diakon Izolda!

Vi söker fler ideella medarbetare! Välkommen att hjälpa till med fikaserveringen på söndagar, i samband med högmässan i Kungsängens kyrka. Du är med och förbereder fika i Klockargården och är med och bidrar till en god stämning. Would you like to prepere and help with church coffee after morning serivce on sundays, in Klockargården? And contribute to a good atmosphere, please contakt decon Izolda Polak.

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu....

Psalm 791

Stöd till Gaza

Act Svenska kyrkans partner är på plats i Gaza och står redo med förnödenheter. Vi bidrar också med psykosocialt stöd till drabbade i både Israel och Palestina. Din gåva behövs!

Ge en gåva till katastrofinsatser
En grupp människor springer mot kameran. Det står Världens Barn eller Act Svenska kyrkan på deras kläder.

Världens Barn

Världens Barn är Radiohjälpens största insamling och genomförs av Sveriges Television och Sveriges Radio P4 i samarbete med 13 svenska organisationer, varav Act Svenska kyrkan är en av dem.