Other languages with Google Translate

Gudstjänst med avtackning av kyrkoherde Christofer Wilson

Söndag 28 april är det Gudtjänst i Eds kyrka kl. 11 med avskedspredikan av Christofer Wilson. Efter gudstjänsten blir det avtackning i Eds klockargård.

Kyrkoherde Christofer Wilson avslutar sin tjänst i Eds församling den sista april 2019 för att tillträda tjänsten som kyrkoherde i Hägerstens församling.

Söndag 28 april är det Gudtjänst i Eds kyrka kl. 11 med avskedspredikan av Christofer Wilson. Efter gudstjänsten vankas kaffe med tilltugg i Eds klockargården då Christofer även tackas av.

Du som vill framföra ditt särskilda tack genom att framföra något eller hålla tal till kaffet, får gärna höra av dig till församlingsassistent Leena Bodefjäll, som styr och ställer med de praktiska och organisatoriska detaljerna kring avtackningen.

Leena Bodefjäll

Eds församling