Mötesplats nr 4/2019

Nyhet Publicerad Ändrad

ett magasin från Hudiksvallsbygdens församling. Här kan du läsa församlingens magasin som en bläddringsbar digital tidning, några längre versioner av en del reportage och lite bonusmaterial.

Mötesplats Svenska kyrkan är ett helt nytt pappersmagasin som utkommer fyra gånger om år varav tre nummer kommer att skickas ut till samtliga hushåll i Hudiksvallsbygdens församling. På den här sidan kommer du att kunna hitta längre versioner av en del artiklar i bladet, filmer, recept och extra bildmaterial. Du får också gärna ge respons på artiklar och innehåll i kommentarsfältet längst ner på sidan. Trevlig läsning! 

Det fjärde nummret Mötesplats Svenska kyrkan - Jul skickas inte ut utan finns att hämta i kyrkor och församlingshem

 

Några personer sitter och samtalar inomhus.

Höstens studiecirklar i kristen tro

Vill du utforska den kristna tron? Funderar du på de stora livsfrågorna? Kanske vill du bara träffa andra och samtala om det som är viktigt för dig? Välkommen till någon av församlingens studiegrupper.

Grattis till vinnarna i musikquizen:
Birgitta Norberg
Gudrun Kellner
Bengt Wiklund

Välkommen att hämta din vinst på Församlingsexpeditionen

Nedan finns sidor från Svenska kyrkan på nationell nivå. Du kommer att lämna församlingens webbplats och omdirigeras till Svenska kyrkans gemensamma webbplats.

OMG är en sida för dig som är ung och/eller vill veta mer om kristen tro

Bönewebben är en plats där du kan skriva din bön och tända ett ljus för någon du tänker på.

Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans gemensamma sida för Julkampanjen.  

Bli volontär, åk på utbyte

Svenska kyrkan behöver volontärer och ideella i alla åldrar, både i Sverige och utomlands. Just nu behövs du till exempel för att möta nya svenskar i din församling.

Jordklotet.

Ett biskopsbrev om klimatet

Klimatkrisen är både en existentiell och andlig kris. Många känner oro, skuld och ångest. Hur ser vår framtid på jorden ut Nu är tid för hopp och handling.

Ge gärna respons på artiklar och innehåll