Foto: Magnus Aronsson

Fredagsmys

Varva ner, och gör en mjuklandning efter en lång vecka. Ta med barnen och inled helgen med mysig gemenskap på Ljusterö och i Roslags-Kulla. Det blir pyssel, sångstund och middag. Kom ihåg att anmäla er innan ni kommer.

Fredagsmys med tacos 17 maj i Kulla

Kom hela familjen och inled helgen med mysig gemenskap, aktiviteter, samvaro och middag. Öppet kl. 15.00–17.30, bordet står dukat kl. 16.30. Kostnad 20 kr/vuxen, fritt för barnen.

Om ni vill äta med oss, anmäl er via formuläret längre ner på sidan senast kl. 12.00 dagen före. OBS! Begränsat antal platser.

Ljusterö

Datum: 20 september, 22 november
Tid: Kl. 15.00–17.30
Plats: Ljusterö prästgård på Mellansjövägen 53 a

Roslags-Kulla

Datum: 17 maj, 18 oktober
Tid: Kl. 15.00–17.30
Plats: Roslags-Kulla församlingshem på Roslagsvägen 267

Anmäl er till nästa fredagsmys här:

Kom ombord på fregatten Tapperheten

I Roslags-Kulla kyrka finns en modell av ett skepp som är flera hundra år gammalt. Välkommen ombord på fregatten ”Tapperheten”, amiralen vill träffa dig i sin kajuta. Hissa segel och ladda kanonerna, det kanske kommer fiender. Landkrabbor och sjöråttor, akta er så ni inte trillar i.

Det är kul att sjunga i kör

Att sjunga tillsammans skapar glädje och samhörighet. Det finns grupper för alla åldrar och att vara med i en kör kostar ingenting.

Dramaskus – kreativitet och drama

Är ditt barn nyfiket på drama och teater? I Dramaskus använder vi vår fantasi och kreativitet; vi improviserar och skapar tillsammans genom olika drama- och teaterövningar.