Foto: Mattias Hjalmarsson/Ikon

Jobba hos oss

Kul att du har hittat hit! Här finns information om lediga jobb, Nyköpings församling och den vackra staden Nyköping.

Vi är medarbetare med olika bakgrunder och intressen. En del brinner för att möta människor i utsatthet eller trimma perfekta gräskanter på kyrkogården, andra är uppslukade av att skapa predikan. Tillsammans förenas vi i en önskan om att - på olika sätt - ge var och en i Nyköping ett gott bemötande.

Lediga tjänster

Vill du arbeta hos oss? Här hittar du de lediga tjänster som finns inom Nyköpings församling.

Engagera dig ideellt

Vill du ha en uppgift? Träffa nya människor och – framför allt – göra något för andra? Att vara ideell medarbetare i Nyköpings församling handlar om just det.

Om Nyköpings församling

Nyköpings församling har över 20 000 medlemmar, cirka 80 anställda, samt hundratals ideella och förtroendevalda. Läs mer här!

NYKÖPING - EN VÄXANDE STAD VID HAVET
Nyköping är en av Sveriges äldsta städer, ligger vid kusten en timme söder om Stockholm och sju minuter från Stockholm Skavsta flygplats. Här finner du en stad i behagligt format, mitt i det sörmländska kulturlandskapet och alldeles invid havet.

Den senaste 10-årsperioden har Nyköpings kommun haft den största ökningen av bostadsbyggandet i Sverige. I centrala Nyköping bor i dag cirka 40 000 personer och i hela kommunen cirka 58 000. Och staden fortsätter att växa!

Läs mer på nykoping.se/Boinykoping