Foto: Unsplash

Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet. Till januari startar vi två nya samtalsgrupper i Grevegårdens kyrka. Läs mer här.

Hur fungerar Livsstegen?

Livsstegen är handledda självhjälpsgrupper som träffas 12 gånger på tisdagar eller torsdagar i Grevegårdens kyrka. Var och en sätter ord på ett dilemma eller en längtan utifrån 12 existentiella teman. Vi delar med oss av våra olika liv utan att kommentera varandra eller ge råd.

Livsstegen vänder sig till alla som vill lyssna och dela med sig i öppenhet och förtroende, oavsett ålder eller vad just du bär på!

Är du osäker på om Livsstegen passar dig eller vill veta mer om vad det innebär, tveka inte att höra av dig!

VILL DU GÅ LIVSSTEGEN VÅREN 2024?  

Då startar två nya grupper i Grevegårdens kyrka, en på onsdagar 18.00-19.30 och en på torsdagar 10.00-11.30. Innan du börjar en Livsstegen-kurs, behöver du gå på ett introduktionsmöte. Du är välkommen antingen onsdag 24 januari 18.00, eller torsdagen den 25 januari 10.00. Vi ber dig att anmäla dig till någon av dessa träffar, senast 1 vecka före start.

Mer information om Livsstegen finns här (länk).

Livsstegen - i samarbete med Sensus. 

Grevegårdens kyrka

Välkomna till Grevegårdens kyrka, en rund träkyrka med plats för ungefär 80 personer. Församlingshemmet ligger vägg i vägg med kyrksalen och det är en underbar plats för kyrkkaffe, verksamheter eller varför inte ett dopkalas!

Närbild på en kvinna med slutna ögon och knäppta händer.

Andlig fördjupning

Längtar du efter stillhet, vila och andlig fördjupning? Pilgrimsvandringar, retreatdagar, ikonmålning och kristen djupmeditation är exempel på vad som erbjuds.

Västra Frölunda pastorat

Svenska kyrkan i västra Göteborg