Lediga tjänster

 Församlingspedagog Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat 100% vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning 

Vi behöver förstärkning av en församlingspedagog med placering i Svärdjö.

Vi söker en kreativ person som längtar efter att få arbeta med barn, unga och vuxna i vår församling och förmedla den kristna tron.

 Är du församlingspedagog som gillar att pyssla och skapa? Vill du vara med i ett viktigt och lustfyllt arbete med bland annat öppen förskola, familjegudstjänster, konfirmander och andra grupper för barn och unga såväl som vuxna? Du kommer till ett engagerat och ambitiöst arbetslag. Tjänsten innebär både gruppverksamhet dagtid, kvällstid och ibland på helger och läger. Du ska kunna ta ansvar för verksamhet du är ansvarig för och även vara en teamspelare tillsammans med andra kollegor och volontärer. 

Tjänsten är ett vikariat under hösten 2024 med möjlighet till tillsvidareanställning från januari 2025.

B-körkort krävs och tillgång till bil. Utdrag ur belastningsregistret efterfrågas vid intervju.

 

 Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat är ett välskött, välfungerande och vänligt pastorat som ligger i nordöstra delarna av Falu kommun. Tre levande församlingar med lite olika karaktär och inriktning, med drivna och entusiastiska kollegor

Ansökan

Senaste ansökningsdag 30 april 2024. Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till svardsjo.pastorat@svenskakyrkan.se Märk ansökan ”Församlingspedagog”

Frågor?

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna
Kyrkoherde Thomas Söderberg uthomas.soderberg@gmail.com eller 070-727 19 45

Dopet – livets första fest

Allt du behöver veta om dopet