Yoga för alla

Nyhet Publicerad

Träffpunkt 21 mars kl. 15-17 gästas av Mi Renyard, yogalärare, som inspirerar oss till mer lugn och rörelse i vår vardag.

Lite mer om Mi

Mi Renyard, från Stockholm som landade med katter och man i NYC för 18 månader sedan. Arbetar som yogalärare med både gruppklasser på studio och ett medical center båda belägna i Midtown samt privata kunder på Upper West Side i hennes inredda gästrum som fungerar som en mini studio. Gör också smycken utav halvädelstenar där kunderna sätter en livscoachande intention för smycket vid beställningen.

Utbildad yin och kundalini yogalärare samt terapeutisk yoga i Stockholm och NYC. Ett antal timmar på mattan med egna gamla rid och cykelskador har gett ett bredare perspektiv på att hjälpa kunderna till att få kroppen att stärkas på ett milt och säkert sätt. I Mis klasser fokuseras på pranyama, dvs andningen, tillsammans med body awareness, lugna mjuka rörelser som ibland leder till ett svettigare pass och ibland till ett mer meditativt och lugnt tillstånd inombords för klienterna. 

Lite mer om träffpunkt denna onsdag

På klassen den 21 mars i kyrkan erbjuds stolsyoga där kroppen mjukt och ledigt får leka sig igenom olika rörelser för att få igång blodcirkulationen och också på meditativt sätt jobba med olika andningsövningar som alla deltagare enkelt kan applicera hemma i soffan efter klassen. Vi kommer stärka nervsystemet och också öppna upp kroppen för att ge mer utrymme till våra inre organ och kanske kommer vi också prata lite om våra olika energicentrum, chakran.
Klassen är öppen för alla som är nyfikna på att lära sig mer om kroppen, få förnyad energi och som vill prova på meditation och pranyama.
Kom i bekväma kläder och undvik gärna att äta minst en timme innan klassen. 

För frågor, kontakta