Barn 0-5 år

Vi vill att varje barn ska få känna trygghet, glädje och gemenskap i våra grupper. Vi vill också att barnen ska få känna sig värdefulla och viktiga.

Öppna grupper - kom när det passar dig!

Öppen förskola

För barn 0-5 år. En mötesplats där föräldrar kan träffas och knyta nya kontakter. Barnen får utvecklas genom lek, skapande och sång. Fika finns att köpa till självkostnadspris.

Nallegudstjänst 26/4 kl. 10

Välkommen på Nallegudstjänst med tema hållbarhet.

UTIS

Vi träffas i kyrkans lekpark med uteleksaker framme och grillen tänd. Ta själva med det ni vill grilla. Drop in - ingen amälan behövs.

En bebis ligger på mage på golvet och tuggar på en skallra.

Babycafé

Babycafé är för våra yngsta besökare. En lugn plats, endast för barn som ännu inte tagit sina första steg (0-12 mån). Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Drop in.

Fasta grupper/terminsgrupper - föranmälan krävs

Rytmik 0-12 mån

En grupp för barn och föräldrar med fokus på gemenskap, musik och glädje. Ett musikaliskt sätt att komma nära varandra. Fasta grupper - föranmälan krävs.

Babymassage 0-6 mån

Kom närmare ditt barn i lugn och ro. Det sker via olika typer av kärleksfull beröring som stimulerar barnets sinnen. Fasta grupper - föranmälan krävs.

Barn- och föräldragrupp

En terminsgrupp som du behöver anmäla dig till. Föräldrar och barn träffas en gång i veckan i en liten sluten grupp - för kontinuitet och möjlighet att lära känna varandra.

Barn & familj våren 2024

Ladda ner vårens Barn & familj-folder här.

INFORMATION OM GRUPPERNA

Öppna grupper  Drop in
Fasta grupper  Skicka din anmälan till: haninge.ung@svenskakyrkan.se.

Har du frågor?
Kontakta gärna haninge.ung@svenskakyrkan.se eller tel. 08-555 670 29