Foto: Evelina Andersson

Vuxenverksamhet

Är du nyfiken på kristen tro, bibelstudier, intresserad av internationella frågor eller vill prata om allt mellan himmel och jord?

Ett kors i motljus. Suddiga färger syns i bakgrunden.

Grundkurs i kristen tro/vuxenkonfirmation

Vi erbjuder en grundkurs i kristen tro. Kursen vänder sig till dig som är över 18 år. Startar onsdag 27 september kl. 18.00 i Åmåls församlingshem. 

En bibel med turkost omslag ligger på ett bord med några kaffekoppar. Människor sitter runt bordet.

Bibelstudium

Vi funderar på Bibelns texter. Vad säger de och vad innebär det för oss idag. Träffas varannan onsdag kl. 18.00 i Åmåls församlingshem. Startar onsdag 25 januari.

20-35 år - Unga Vuxna

Detta är en grupp för unga vuxna mellan ca 20-35 år som på något sätt vill finnas med i en gemenskap i Svenska kyrkan i Åmål, där aktiviteter varvat med det goda samtalet står i fokus.

Öppna mötesplatser

Välkommen att delta i samlingar. Kom när du kan. Du behöver inte anmäla dig eller vara med varje gång. Varje träff är helt fristående. Välkommen!

Syförening

I församlingen finns Stora Berga syförening med många flinka fingrar och engagerade hjärtan som lägger ner mycket arbete på att bland annat samla in pengar till olika ändamål. Välkommen med i trivsam gemenskap som förenar nytta med nöje! Obs! Du är hjärtligt välkommen även om du inte stickar eller virkar.

En kopp kaffe står i ett öppet fönster.

11-kaffe

Tisdagar kl. 10.30-12.00 i Åmåls församlingshem.

Välkommen att kontakta oss

Foto: Gustaf Hellsing/IKON