En liten flicka i lila kläder, mask och röd mantel står på kanten av ett hustak och blickar ut över en stad.
Foto: Shutterstock

Barn & ungdom

Svenska kyrkan Härnösand har verksamhet för barn i alla åldrar. Här hittar du tider och anmälningar till våra grupper och mötesplatser. All barn-och ungdomsverksamhet är kostnadsfri! Tack för att du är medlem.

Anmälningar, nyhetsbrev och tips!

Här hittar du anmälningar när grupper startar eller vårt samlade nyhetsbrev och ev förändringar. Just nu söker vi fler Miniorer & Juniorer. Nyhet! Kom och sjung med ditt lilla barn i domkyrkan V.6-12.

Stor & Liten

En öppen, pedagogisk och kostnadsfri verksamhet. Barn och föräldrar leker, sjunger, skapar, umgås och lär känna varandra och kyrkans traditioner.

Miniorer

Vill du träffa jämnåriga? Lära dig mer om Bibeln och om kristen tro? Vi samtalar, pysslar och leker. För barn som går i förskoleklass (eller det år barnet fyller 6 år)-åk 1.

Juniorer

Vill du träffa jämnåriga efter skolan? Lära dig mer om Bibeln och om kristen tro? Vi fikar, samtalar, pysslar och leker. För barn som går i åk 2-6.

Svenska Kyrkans Unga

Vi samtalar om allt som livet innehåller, fikar, åker på läger och firar andakter och mässor tillsammans. Här träffas ungdomar från åk 7 och uppåt.

Konfirmation 2025

Här hittar du information om konfirmation.

Där kyrka och skola möts

Svenska kyrkan Härnösand vill vara en naturlig del i skolan.