Foto: Pixabay

Sorgegrupp

Onsdag den 6 februari startar vi i pastoratet en ny sorgegrupp. Gruppen är till för dig som förlorat en anhörig eller någon annan som stått dig nära.

Gruppen är till för dig som förlorat en närstående - en anhörig, en vän eller någon annan som stått dig nära. Vi kommer att samtala om sorg, begravningen, och att leva vidare. Vi får dela våra erfarenheter av förlust och hur vi mitt i sorgen kan hålla hoppet levande.

Det som sägs i gruppen sägs i förtroende och skall inte föras vidare. Alla ska känna sig trygga att kunna dela sina personliga upplevelser och erfarenheter.

Gruppen leds av Linda Solem, präst, och Fredrik Nestorsson Pettersson, diakonkandidat och kyrkomusiker.

Vi träffas mellan klockan 18.00 - 20.00 varannan onsdag med start 6 februari. Vi kommer att ha sex träffar.

Vi inleder varje träff med ett förstärkt fika. Planen är att träffas i sockenstugan i Indal, men vi kommer att anpassa oss beroende på var de flesta deltagare bor.

Träffarna är såklart kostnadsfria. 

För mer information, kontakta linda.solem@svenskakyrkan.se
eller 060 53 55 36

Anmäl dig nedan i formuläret,max 10 deltagare.

Här kan du anmäla ditt intresse att delta i sorgegruppen.

Begravning

När någon har dött är begravningen viktig. Vi behöver få samlas och ta farväl och dela våra minnen för att kunna gå vidare i livet.

Kyrkfönster i Indals kyrka

Bikt

Bikt är att enskilt tillsammans med en präst, få samtal om något som blivit fel i livet, få bekänna sin synd och få förlåtelse. Här kan du läsa mer om vad bikt är.