Det händer i kyrkan

I Svenska kyrkan Jönköping finns många möjligheter att få nya vänner, prova något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra. Du behöver inte vara medlem för att komma till kyrkan men det är tack vare medlemmarna som vi kan fortsätta att utveckla och förbättra församlingens verksamhet.

Aktuellt just nu

Här hittar du lite av allt som är på gång i församlingens kyrkor och verksamheter. Alla evenemang hittar du i kalendariet - längst ner på startsidan. Välkommen att vara med!

Barn & familj

Hänga med kompisar, sjunga i kör, pyssla och lära sig mer om bibeln. Det finns mycket kul för barn att göra i kyrkan. Är du hemma med barn finns öppen förskola och många andra träffar där du och ditt barn får umgås och leka med andra.

En bild på en kvinna som med sina händer skapar ett hjärta.

Fira gudstjänst

Här kan du ta del av olika gudstjänstalternativ, be en bön på bönewebben eller följa en enkel gudstjänstordning hemma.

Några barn leker med dockorna i julkrubban.

Kyrka och skola

Här kan du som jobbar inom skolan i Jönköping läsa om vad Svenska kyrkan Jönköping kan erbjuda skolans elever och  personal.

Ungdomar

Ungdom

Ungdomarna är vår framtid. Vi vill att kyrkan ska vara en plats där det finns kompisar att hänga med och vuxna som bryr sig.

Vuxenverksamhet

Det finns något för alla i kyrkan. Pilgrimsvandra, sjunga, umgås, meditera, prata om bibeln, fika eller be tillsammans. Vi vill att kyrkan ska vara en plats för både vila och aktivitet, gemenskap och avskildhet.