Dop, konfirmation, bröllop & begravning

Många kommer i kontakt med kyrkan vid stora händelser i livet när det på ett eller annat vis förändras. Någon i familjen eller vänkretsen blir döpt. En älskad mormor dör. En ungdom konfirmeras. Ett par gifter sig. Kyrkan kan också ge stöd när livet inte blir som man tänkt sig. Här hittar du all info om hur du gör en bokning, samtidigt som vi reder ut många funderingar kring dop, konfirmation, bröllop samt begravning.

Nyhet! Nu kan du boka dop direkt på hemsidan
Du hittar online-bokningen för dop under dop-kategorin här nedanför.

Kyrkan genom livet

Vattendroppar.

Dop

Boka dop online | Vad innebär dopet och hur går det till?

Bröllop

Planerar ni att gifta er? Då har ni en dag framför er i kärlekens tecken och en vacker ceremoni som ger minnen för livet.

Drop in-dop & drop in-vigsel 4 maj

Barn, ungdom eller vuxen, alla är välkomna! Ibland blir sådant man funderat på och kanske till och med längtat efter inte av. Tid och ekonomi ska inte vara ett hinder för dop eller vigsel. Kom som du är. Enkelt men fint!

Konfirmation 2024

Född 2009 (eller 2008 och inte tog chansen)? Vi erbjuder vinteralternativ (start januari 2024) och sommaralternativ (start mars 2024)

En bukett med vita rosor och vilda blommor.

Begravning

När någon dör är det viktigt att de sörjande kan se tillbaka på avskedet som inte bara en svår stund, utan också som en fin och minnesvärd högtid.

Boka dop/vigsel/begravning

Tel: 08-683 63 08 eller 08-683 63 09
E-post: farsta.bokning@svenskakyrkan.se  
Bokningssida för dop: Hitta lediga doptider och boka direkt
Vi återkommer till dig inom några dagar med bekräftelse på din bokning. 
Besöksdress: Lingvägen 149, 123 61 Farsta