Boo församling

Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Julspel - kvällsföreställning

"Resan tillbaka till år noll" är Boo församlings julspel. Välkommen att boka plats till en av två kvällsföreställningar den 28 november.

Med hjälp av drama och fantasi får vi följa med hem till Maria och Josef. Vandra på Betlehems gator, ända till skattskrivaren på torget. Hjälpa de vise männen att se vart den nya stjärnan på himlen leder. Tillsammans upplever vi den allra första julen.

Välkomna att boka plats till en av två kvällsföreställningarna  i Boo kyrka.
Tisdag 28 november kl 17.00-17.45 eller kl 18.15-19.00.
Fri entré. Först till kvarn.

Anmälan görs till Alexandra Hjelm
Meddela vilken tid du vill gå, antal vuxna och barn samt ett mobilnummer i din anmälan.

OBS! Då julspelet spelas i kyrkans olika lokaler, går det ej att använda barnvagn eller rullstol under förställningen.

Varmt välkomna!

Alexandra Hjelm