Jörlanda Kyrkokör i Portugal

Nyhet Publicerad

Under en långhelg i oktober befann sig stora delar av Jörlanda kyrkokör på en gemenskapsresa till Portugal. Läs mer om resan och se bilder från deras vistelse här.

Torsdagen den 19 oktober flög totalt 15 personer från Kyrkokören till Portugal  och Alcoutim på en gemenskapsresa som kören till största del bekostade själva. Resan bjöd på både båtutflykter, bad, shopping, sightseeing.

Annika Rydberg, tidigare kantor i Jörlanda församling, och hennes make Sten Rydberg bor i Alcoutim sin båt. Kören hälsade på Annika och Sten och medverkade i Alcoutims musikfestival på lördagen, och i gudstjänst i Katolska kyrkan på söndag förmiddag. Det blev mycket uppskattat och kyrkan var full lördag kväll. Sten och Annika hade ordnat med ett fantastiskt och varierat program.

Måndagen den 23 oktober kom vi hem, glada och tacksamma och ser fram mot vår fortsatta tid tillsammans i kören.

Vi är mer än en kör: Här ryms djup vänskap, släktband och gemensamma intresset och glädjen i att sjunga.

Jörlanda kyrkokör

Jörlanda församlingshem torsdagar kl.18.30-20.30. Har du inte sjungit på ett tag eller är nybörjare är det ett jättebra tillfälle att haka på. Välkommen!

Sjung i kör!

Musik skall byggas av toner, röster, lek, spel och glädje. Framför allt av glädje! Välkommen gamla såväl som nya körmedlemmar! Här finns våra vuxenkörer samlade.