Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i New York Besöks- och postadress: 5 East 48th Street, - New York, NY-10017, US Telefon: +1(212)8328443 E-post till Svenska kyrkan i New York

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nytt från kyrkorådet

Vi har fått en ny ordförande i kyrkorådet. Anders Holst har lämnat över stafettpinnen till Hampus Thofte, tidigare vice ordförande.

Vi har fått en ny ordförande i kyrkorådet. Anders Holst har lämnat över stafettpinnen till Hampus Thofte, tidigare vice ordförande.

Svenska kyrkan i New York och kyrkorådet vill rikta ett varmt tack till Anders Holst för hans tid och engagemang. Anders har bidragit med en smittande entusiasm och stor idérikedom. Hans driv har betytt mycket i arbetet att föra kyrkan framåt och vidare mot nya visioner och mål.

Så här skriver Anders:

Jag vill främst tacka medlemmar, personal och kollegor i Kyrkorådet för en inspirerande, lärorik och spännande tid tillsammans under de senaste fem åren. Det har varit intressant att få engagera sig i kyrkans långsiktiga planering, och jag hoppas att vårt gemensamma arbete lagt grunden för en framgångsrik verksamhet framöver. 

Vår nya ordförande Hampus Thofte är till vardags partner på Mannheimer Swartling Advokatbyrå och baserad i New York sedan 2005.