Skärholmens församling söker församlingspedagog och vik. församlingspedagog 100 %

Nyhet Publicerad

I Skärholmens församling finns två kyrkor, Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka, båda placerade utmed tunnelbanans röda linje mot Norsborg. Församlingen innefattar, förutom stadsdelarna Bredäng och Skärholmen, även Sätra och Vårberg.

Skärholmens församling finns i en mångreligiös, mångkulturell kontext och för många människor är församlingen och dess kyrkor ett självklart inslag i vardagen och en naturlig mötesplats likaväl som ett andligt hem.

I Skärholmens församling bor många barn och unga, och många av dem söker sig till våra kyrkor, även de som kanske har en annan form av tro med sig hemifrån än den evangelisk-lutherska. Här sjuder det av liv och andlighet!

Vi söker nu två personer att komplettera barn- och ungdomsarbetslaget. I arbetslagets uppgifter ingår verksamhet för från de allra minsta barnen till de unga vuxna, exempelvis babysång, miniorer, juniorer, lördags- och söndagsskola, konfirmander och ledarutbildning, ideella ledare och mycket, mycket mer. I arbetslagets uppgifter ingår också ett stort arbete riktat mot skolorna i området. 

Du kommer att arbeta tillsammans med våra övriga pedagoger med att utveckla lärandet, undervisningen och våra olika verksamheter. 

Tycker du precis som vi att detta låter spännande? Skicka din ansökan via e-post eller vanlig post till kyrkokamrer gunilla.billstromaxelsson@svenskakyrkan.se senast den 20 november.

Svenska kyrkan Skärholmens församling
Gunilla Billström Axelsson
Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen

Frågor om tjänsten besvaras av kyrkoherde malin.strindberg@svenskakyrkan.se på e-post eller telefon 08-680 94 36.