Att leva tillsammans

Nyhet Publicerad

Alla lever vi tillsammans. Oavsett om vi lever i en traditionell kärnfamilj, ensamma, med vänner, många eller få, så lever vi alltid i relationer. Detta handlar gudstjänsten om på söndag. Välkommen!

Edna, Tobias, Sara, Raguel, Lois, Eunike, Jesus, Maria, Jakob, Josef, Simon och Judas...
Det är många namn som möter oss i kommande söndags bibeltexter. Människor av kött och blod, döttrar, äkta män, en mormor... Människor som levde tillsammans på olika sätt, men som kanske inte alltid hade enkla relationer.
Hur lever du? Vem är viktig i ditt liv? Ser "tillsammans" ut olika i olika stadier av livet?
Fundera tillsammans med oss i Söndagens gudstjänst i Lidens kyrka klockan 11.00! Konfirmanderna deltar!

Lidens kyrka

Lidens kyrka är en fantastisk byggnad, full av detaljer och färg. Söker du den stora kyrkan med den nära gemenskapen så är du välkommen till Liden!