Foto: Gustaf Hellsing /IKON

För vuxna

Mötesplatser för dig som vill dela med dig av dina erfarenheter, diskutera, lyssna, lära, uppleva eller bara umgås med andra.

Alpha – ett vardagsrum för livets stora frågor

Vill du lära dig mer och samtala med andra om kristen tro? Nu kör vi igång med Alpha igen. Vi äter något, lyssnar till ett kort föredrag och pratar om det vi hört och tänkt. Läs mer om vår Alphakurs här.

Delat liv

Delat liv är en mässa som återkommer en gång i månaden i S:ta Gertuds kyrka. Efter mässan inbjuds du till kyrkkaffe med gästföredrag med diakonin i centrum. Söndag 12 maj kl 17 i S:ta Gertruds kyrka

Mötesplats Spira

Spira är en plats för möten, gemenskap och omsorg. Här kan man sätta sig ner en stund, ta en paus i vardagen, och samtala över en kopp. Mån, ons, tors kl 10-14. Tis kl 11-14.

Livet och sorgen

En samtalsgrupp för dig som förlorat någon nära. Anmäl dig till vårens grupp. Start 20 mars. Läs mer!

Sjung i kör

Körer för barn, ungdomar och vuxna. Här hittar du församlingens alla körer.

Kvinna med kopp kaffe i händerna

Torsdagsträffar

En kravlös plats att umgås på. Vi fikar tillsammans med kaffe/te och smörgås. Program med gäster två gånger i månaden. Jämna veckor i Hanhals församlingshem och ojämna veckor i S:ta Gertruds kyrka. Torsdagar kl 11-13.

Vardagsro & Vardagstro

En lugn och stämningsfull mötesplats, fri från stress och måsten. Samtala om livet och tron med enkel fika som avrundas med en rofylld gudstjänst. Torsdagar från kl 17 i S:ta Gertruds kyrka.