Nacka församling

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Höstutflykt till Färingsö

Är du 65+ och har svårt att resa på egen hand? Följ med på en dagsutflykt till Gustavshills handelsträdgård och Färentuna kyrka fredag 17 november.

Den här resan är till för dig som inte har följt med Nacka församling på utflykt tidigare och som behöver lite uppmuntran i tillvaron. Vid behov får du gärna ta med en följeslagare. Utflykten leds av Anna Hirsch och Eva Malmfors, diakoner i Nacka församling.

Kanske har du en vän, släkting eller granne som skulle uppskatta en dag i vackra omgivningar och passar in i beskrivningen ovan? Tipsa gärna om den här utflykten!

Dagsutflykt till Gustavshills handelsträdgård och Färentuna kyrka på Färingsö

Datum: fredag 17 november. Buss går från Nacka kyrka kl 9.00 och vi är hemma igen ca kl 15.00.
Kostnad: 100 kr, inklusive resa, lunch och fika.
Det finns ett begränsat antal platser, så anmäl dig gärna i god tid. Du får besked om du kommit med på resan senast 7/11.

Så anmäler du dig
Anmälan till Anna Hirsch eller Eva malmfors  senast 30/10. Det går också bra att skicka ett brev till: Nacka församling, Box 31, 131 06 Nacka.

I anmälan skriver du:

·      Namn på deltagare och medresenär

·      Adress

·      Telefon

·      Önskemål om kost eller eventuella allergier.

Har du frågor om resan?
Hör av dig till Anna Hirsch, diakon, tel 070-375 33 18 eller Eva Malmfors, diakon, tel 08-546 06 192.