Pedagog 100% till Borgs församling

Nyhet Publicerad

Brinner du för arbete med barn och ungdomar 0-18 år? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Vi söker dig som är utbildad församlingspedagog, fritidspedagog, fritidsledare, barnskötare eller har annan utbildning. Har du dessutom Svenska kyrkans grundkurs och några års erfarenhet av församlingsarbete i Svenska kyrkan så är det meriterande. Då det bor många människor från andra kulturer i vår församling är det en fördel om du har erfarenhet av mångkulturellt arbete.

Hos oss får du arbeta brett med hela ålderspannet 0-18 år. Du kommer att ingå i vårt arbetslag med inriktning mot barn och unga, som förutom dig består av musiker, präster, diakoner och pedagoger. Dina arbetsuppgifter kan t ex vara barngrupper, konfirmander, ungdomsgrupper och medverkan i gudstjänster.

Då vi arbetar mycket i team förutsätter vi att du har vilja och förmåga till ett nära samarbete med dina kollegor där du bidrar med dina pedagogiska perspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi förutsätter att du tillhör svenska kyrkan och delar dess värderingar. För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil.

Norrköpings Borgs församling är en av fyra församlingar inom Norrköpings pastorat. Hos oss får du möjlighet att vara en del i ett stort och härligt arbetslag på ca 40 anställda medarbetare och många frivilliga och förtroendevalda. Församlingen har ca 22 000 kyrkotillhöriga.

Vi kan erbjuda ett vikariat under perioden 8 januari – 31 december 2018 med eventuell förlängning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Lena Andersson, tel. 011-24 11 32 eller församlingsherde Lena Ohlsson Bohman, tel. 011-24 11 01.

Facklig företrädare för Vision är Jens Lagnestam, tel. 070-311 72 00 samt för Kommunal Peter Liljegren, tel. 010-442 87 13.

Välkommen med din ansökan inkl löneanspråk till: Svenska kyrkan i Norrköping

Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping, eller via mail till: nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 26 oktober 2017.