Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Pedagog till Norrköpings pastorat

Skeppets förskola, Lindö, pedagog 100% Tillsvidareanställning med tillträde i januari 2018 eller efter överenskommelse

Du är utbildad barnskötare, eller har annan pedagogisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av pedagogisk verksamhet på förskola och du delar Svenska kyrkans värderingar. Du blir tillsammans med övriga pedagoger en viktig del i förskolans fortsatta utveckling. Kanske är det du som bidrar med estetiska uttryck såsom dans, musik eller annat skapande.

Vi strävar efter att kunna erbjuda barnen en kreativ och utvecklande miljö som ger goda förutsättningar för varje barn. Vi tror att just du är en utpräglad lagspelare som sätter det lustfyllda lärandet i centrum. Du är initiativrik, positiv och öppen och brinner för att skapa en trygg och utvecklande miljö för barnen. Som pedagog i vår verksamhet är du barnens ”medforskare” och utmanar dem i sitt lärande, varje dag.

Svenska kyrkan i Norrköping driver i dag tre förskolor. Skeppet är en av dessa. Vi är glada och stolta att kunna erbjuda både barn och personal en liten familjär förskola som ligger i natursköna Lindö. Här har vi närhet till både grönområden, skog och vatten. På Skeppet är vi förutom vår kock, fyra pedagoger i arbetslaget.

Upplysningar om tjänsten lämnas av förskolechef Karin Wahlström Ivarson, tel.
011-24 10 40, facklig företrädare för lärarförbundet är förskollärare Amanda Lundgren, tel. 011-24 10 43, Amanda Lundgren, Liljans förskola.

Facklig företrädare för kommunal är Peter Liljegren, tel. 010-442 87 13.

Mer information se förskolans hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping/vara-forskolor
Välkommen med din ansökan, inkl. löneanspråk, till: Svenska kyrkan i Norrköping, Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping, eller via mail till: nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se. senast den 15 oktober 2017.