Jennie Wall

Salems nya kyrkoherde

Nyhet Publicerad

Salems nya blivande kyrkoherde Jennie Wall sänder oss en hälsning, och nuvarande kyrkoherde Hanna Nyberg avtackas den 15 oktober.

Jakten på en ny kyrkoherde har burit frukt, och Salems församling kan med glädje presentera Jennie Wall, som kommer att börja sin tjänst i Salems församling den 1 januari 2018. Jennie är 37 år och bosatt i Bromma, och i ryggsäcken har hon tjänster som både präst och biträdande kyrkoherde i Danderyds församling sedan 10 år tillbaka.

Jennie hälsar till Salems församling:

”Kom med och se!” var de ord som mötte mig då jag i början av sommaren såg att man sökte ny kyrkoherde i Salems församling.
Egentligen hade jag inte några större planer på att byta jobb, men kände mig nyfiken på församlingen och ville gärna veta lite mer. Snabbt fick jag intrycket av en levande församling som lockade mig att just komma med och se, så jag sökte tjänsten!

Det är nu med glädje, spänning och förväntan som jag efter årsskiftet tillträder som ny Kyrkoherde i Salems församling.
Jag ser fram mot att få vara med och leda det arbete där vi tillsammans utforskar vad Gud har att ge, för var och en av oss. Hur vi är och vill vara kyrka.
Förhoppningsvis kan Vi än mer arbeta för att skapa mötesplatser som gensomsyras av en öppenhet och där vi får dela liv med varandra och med Gud.

Frid och Fred
-Jennie

 

Salems nuvarande kyrkoherde, Hanna Nyberg, arbetar sin sista dag den 15 oktober då vi i högmässan klockan 11.00 i Säby kyrka tackar Hanna för hennes tid och engagemang i Salem. Under kyrkkaffet kommer det finnas tillfälle att framföra hälsningar.

Hanna beger sig efter fyra år i Salems församling mot Stockholms stift för att arbeta som stiftsadjunkt. Mer om Hannas nya tjänst går att läsa här.