Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling

Tack för din röst i kyrkovalet!

Den 17 september var det val i Svenska kyrkan. En preliminär rösträkning har nu gjorts. Det slutgiltiga resultatet presenteras först om två till tre veckor.

Deltagandet i Kyrkovalet 2017 har varit rekordstort, med drygt 900 000 medlemmar som röstade, något som vittnar om både engagemang och framtidstro.

Tillsammans är vi kyrkan. Tillsammans kan vi skapa goda mötesplatser såsom öppen förskola, sorgegrupper, seniorträffar, gudstjänster, kyrkfika, dop, bibelgrupper, konserter, sjukhusbesök, konfirmandläger, soppluncher och mycket mer.

Här hittar du det prelimenära valresultatet!