Tillbaka på måndagar: Medan ljusen brinner

Nyhet Publicerad

Medan ljusen brinner är nu tillbaka på måndagar. Kom och slå dig ned i det varma skenet av brinnande stearinljus, ta en paus i vardagen och låt musikens toner omsluta dig.

Denna kväll spelar och sjunger Jessica Öström, Sanna Berglund och Hanna Arvidsson under ledning av Thomas Andersson och Anette Jernelöf.

Måndag 2 oktober kl. 18.30
Piteå kyrka
Samarr: Musik- och dansskolan Piteå kommun

Om konceptet:
Medan ljusen brinner är ett koncept inspirerat av Norsjö församling. I Piteå handlar det om att skapa en plats där människor får en vardagspaus, men också om att skapa en läroplattform för musicerande ungdomar. Kyrkorummet är ett av de få rummen där vi bara kan vara, i stillhet fri från krav och prestation. Medan ljusen brinner kommer att äga rum några måndagskvällar under hösten. Det är en 30 minuters vardagspaus med livemusik. Kyrkorummet är nedsläckt och lyses upp av brinnande stearinljus. Medan ljusen brinner ska vara en plats för människor att sitta ned i stillhet och bara ta in värmen från ljusen och musiken.