Boo församling

Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Torsdagsträffen

Samvaro, skapande och språkcafé

Välkommen till Torsdagsträffen!

En plats där du kan slå dig ner, köpa en kopp kaffe och en smörgås, läsa tidningen eller prata med personal och andra besökare.

Det finns också en skaparhörna där du kan skapa enkla kreativa verk. Ta gärna med egna alster som du arbetar på. Oavsett om du vill fika eller skapa, så är du varmt välkommen. En diakon kommer att finnas på plats.

Språkcafé
Är du ny i Sverige och vill lära dig svenska? Varje torsdag har vi språkcafé för de som vill träna på sin svenska under lätta och trevliga former. Våra volontärer finns på plats för att lära ut svenska, umgås, samtala och fika.

LANGUAGE-CAFÉ
Are you new in Sweden and want to learn Swedish? Come and meet our volunteers and practice swedish, talk and socialize. Every Thursday 1-3 p.m. at Kyrkans hus, Orminge C.

Varje torsdag kl 13-15 i Kyrkans hus, Orminge C.
Verksamheten pågår mellan 14/9-14/12 2017.