Visby domkyrkoförsamling

Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Gymnasiekonfirmation

Det är aldrig försent. Nu finns möjlighet för dig som inte blev konfirmerad i högstadiet att fixa det samtidigt som du gör en resa "till världens ände".

Blev konfirmationen inte av när du var 14-15 år? Nu finns chansen för dig som är 16-19 år att träffa andra ungdomar och tillsammans fundera över livets stora frågor och den kristna tron. Kanske söker du efter en möjlighet att ta dina och andras livsfrågor på allvar. Du är välkommen precis som du är.

Vi åker på en resa till Spanien, Santiago de Compostela och vandrar till ”världens ände” för att upptäcka och uppleva mer av oss själva, världen och Gud. Resan gör vi tillsammans med ungdomar från Norrmalm i Stockholm.

Läger: 8-13/5 2018
Träffar: Fyra träffar innan resan och en träff efter resan då vi förbereder konfirmationen.
Konfirmation: 20/5 kl.13.00 i Domkyrkan.
Avgift: 1.000 kronor

För mer information kontakta vår präst Elisabeth Sjölander på 0498-20 68 43.