Boo församling

Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Livslögnen

Missa inte den starka föreläsningen Livslögnen. En kväll om alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Ingen lämnas oberörd. Välkommen!

"Festen började med ett par oskyldiga öl i 13-års ålder och slutar en dag med att Richard Karlsson skitig, illaluktande, full av abstinens och självförakt på pendeltåget mot Jordbro för att få tag på heroin. En stund senare kavlade han upp armen, tog sin sil, sjönk ihop och tänkte: "Mitt liv är ganska bra ändå...".

Det är en av de stora lögnerna som droger kan vagga in en människa i och som Richard Karlsson berör vid sina ANDT-föreläsningar i Boo församling.

Välkommen!

Info: Anna-Stina Persson, 08-747 66 31

Måndag 23 oktober kl 18-21 i Kyrkans hus, Orminge C. Fri entré.