Konsert i Klässbols skola

Musikfest i samband med kyrkovalet

Den 17 september klockan 11.00 blir det konsert i Klässbols skola. Konserten inleder valdagen i Stavnäs-Högeruds församling då vallokalen ligger i vägg i vägg med gymnastiksalen där konserten hålls.

Till viss del blir konserten en repris av den mycket uppsakattasde 80-tals konsert som församlingen gjorde i juni i samband med familjefesten i stavnäs. Välkända låtar som "Främling", "Diggiloo diggelej", "Forever Young", "Öppna landskap", "Ta mej till havet" spelades då. Nu nu blir det lite nya låtar också.

I konserten medverkar församlingens kyrkokör och barnkör. Som solist medverkar Monica Törnqvist. Monica är en uppskattad sångerska från Stockholm som tidigare studerat på Musikhögskolan Ingesund samtidigt som körledaren Anna Tunström och pianist Micke Bäck. Medverkar gör också prästen Anna Fredricksson.

Varmt välkomna till klässbols skola på valdagen!