Svenska kyrkan Mölndal

Påverka framtiden i kyrkan

Håll utkik efter ditt röstkort som delas ut med posten runt månadsskiftet augusti/september.

Förtidsröstning

Välkommen du som är församlingmedlem i Mölndals pastorat och du som har annan hemförsamling och vill förtidsrösta.

Församlingshemmet i Fässberg, Terrakottagatan 3B

Öppettider 4-16 september
Måndag - fredag kl 11-14

Dessutom torsdag 7 september och onsdag 13 september kl 17-20.

Har du förlorat ditt röstkort kan ett sådnt skrivas ut i samband med förtidsröstning.

Rösta på valdagen 17 september

Vallokaler

Du som tillhör Mölndals pastorat kan rösta i någon av vallokalerna nedan. Se ditt röstkort. Saknar du röskort kan du även i dessa loker rösta med giltig legitimation.

Mariagården, Prästgårdsgatan 26, Pedagogen Park, Mölndal

Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18, Mölndal

Kållereds församlingshem, Våmmedalsvägen 16, Kållered

Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3B, Mölndal
Kl 12-20

Det framgår av ditt röstkort i vilken vallokal du ska rösta. Valsedlar finns i vallokalerna.

Röstningslokaler

Det finns även möjlighet att rösta i följande röstningslokaler oberoende i vilken församling/pastorat du är skriven i. I dessa lokaler kan du endast rösta med röstkort.

Toltorpskyrkan, Dalgångsgatan 2, Mölndal
Kl 13-16 och 17-18

Krokslättskyrkan, Åbäcksgatan 17, Mölndal
Kl 12-17

Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9, Mölndal
Kl 13-16 och 17-18

Apelgården, Knäckepilsvägen 32, Kållered
Kl 12-17

Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3B, Mölndal
Kl 12-19

Väljare som har svårt att ta sig till en vallokal kan rösta genom bud eller brev. Röstkort är obligatoriskt vid brev-, bud- och förtidsröstning. Ring kansliet för mer information, 031-761 93 00.

Din röst spelar roll
Du kan personrösta på tre kandidater genom att kryssa för dem på valsedeln. Kryssen ökar kandidaternas möjlighet att bli valda och representera dig.