Unik konsert i Domkyrkan med Lena Andersson Hubbard

Alla har hört låten. "Är det konstigt att man längtar bort nån gång" var en dunderhit 1970-talet som gick direkt in på Svensktoppens första plats. Sångerskan Lena Andersson Hubbard var då 15 år och fick en kort storhetstid som artist en tid framåt. Nu bor hon sedan ganska många år i USA. På söndag 27/8 kl 18.00 ger hon en unik konsert i Karlstads domkyrka.

Lena framträder bara sporadiskt i Sverige. Hon bor i Phoenix i USA och arbetar där bland annat som sångerska och låtskrivare med inriktning på gospel och ballader med kristet budskap. Vid konserten i Domkyrkan bjuder hon på en resa från sitt liv, svängig musik från nya CD:n samt gamla välkända favoriter. Vid sin sida har hon en pianist.

Initiativet till konserten togs av Lennart Lefverström, advokat i Karlstad, som är ett stort fan av Lena sedan många år.
- Jag har varit stor beundrare av Lena sedan jag hörde henne sjunga på tv första gången 1971. Hon har en helt fantastisk röst. Vi har haft kontakt då och då genom åren och jag är väldigt glad över att jag nu lyckades få henne att tacka ja till en konsert här i Karlstad, säger Lennart.

Alla som minns svensktopps-hitarna från 1970-talet och alla som vill bekanta sig med Lenas såmg och musik är välkomna till Domkyrkan på söndag. Det är fri entré och vi uppmanar till en gåva till musikverksamheten i kyrkan.
Det går att mejla eller ringa till Lena Andersson Hubbard på: lenahubbard@marykay.com,
tele 073-8770972.
Lennart Lefverström nås på: 070-521 70 23.