Svenska kyrkan i Norge

Svenska kyrkan i Norge Besöksadress: Hammersborg torg 8 B, NO-0179 Oslo Telefon: +47(23)353250 E-post till Svenska kyrkan i Norge

Inspirerande körhelg

Van eller ovan, spelar ingen roll. Helgen den 21-22 oktober har du chansen att delta under en inspirerande körhelg.

Ledare för helgen är Anders Nyberg, musiker, kompositör, arrangör och körledare från Dalarna. Han är kanske mest känd som ledare för sånggruppen Fjedur. Han har också jobbat med film bl.a manusmedverkan till filmen ”Så som i himmelen” och dess uppföljare ”Så ock på jorden”.

Hans musik är inspirerad av hans rötter i Dalarna och en stor del av sitt hjärta i Sydafrika. Anders arrangemang av musik från Sydafrika är vida spridd och översatt till många språk. Världsmusik är också något som kan känneteckna Anders som hämtar inspiration från hela världen i sitt musikskapande.

Bild: Anders Nyberg

Du får ett förberedelsematerial (not och stäminspelning) att öva på i förväg. Helgen avslutas med att vi sjunger på högmässan i Margaretakyrkan på söndag kl. 11.00.
Välkommen med och fyll helgen med härlig musik.

För mer info om körhelgen kan du kontakta Nina.

Plats: Margaretakyrkan, Svenska kyrkan i Oslo.
Pris: 500 kr. I priset ingår lunch, middag och noter.

Anmälan senast 6 oktober.

Nina Norrman

Svenska kyrkan i Norge