Ekonomi- och löneassistent

Nyhet Publicerad Ändrad

Ett vikariat på Visby stift, först och främst till 31 maj 2018.

Ekonomi- och löneassistent -vikariat

Välkommen till Visby stift. Visby stift består av två enheter, utvecklingsenheten och förvaltningsenheten. Visby stift har 22 anställda och stiftskansliet har sina lokaler mitt inne i Visby innerstad, i Helge Andshuset.

Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta tillsammans med fyra andra ekonomer och en ekonomi-och löneassistent på vår ekonomiavdelning vid stiftskansliet, Visby stift. Vi hanterar all bokföring, budget, bokslut och löner åt nästan alla församlingar och pastorat i Visby stift. Tjänsten är ett vikariat åtminstone till och med 31 maj 2018. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande och omväxlande.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:

Lönebearbetning, beräkning i lönesystem samt löneutbetalningar etc.
Löpande bokföring
Arbetsgivardeklarationer
Avstämningar
Leverantörsreskontra
Kundreskontra

Vem är du?

Vi ser att du har arbetat som ekonomi- och löneassistent och har erfarenhet av administrativt ekonomiarbete. Du har lägst gymnasieutbildning (helst med ekonomiinriktning). Du har god datorvana och god serviceförmåga såväl internt som externt.  Det är meriterande om du har utbildning inom löneområdet och har erfarenhet av att självständigt hantera löner.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt intresse för tjänsten. Du som har egen verksamhet med f-skattsedel är också välkommen att söka.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde snarast till och med 31 maj 2018.

Lön och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal.

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta:
Gullvi Jakobsson, stiftskamrer, 0498-40 49 24

Fackliga företrädare:
Anders Ahlin, SACO, tel. växel 0498-40 49 00
Kent Österdahl, KyrkA tel. 0498-24 01 76
Bimbi Ollberg, Vision tel. växel 0498-40 49 00
Linnea Tibell, Lärarförbundet tel. 073-073 84 30

 Ansökan

Din ansökan med personligt brev och CV ska ha kommit in till Visby stift senast 17 september. Skicka din ansökan via e-post visby.stift@svenskakyrkan.se.  Ansökan tas emot endast via e-post. visby.stift@svenskakyrkan.se

Läs mer om Visby stift och om att bo på Gotland